External image

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova (UMFCv), prin facultățile și specializările sale de studii de licență, masterat și doctorat, este o instituție academică în care componenta educațională este preponderentă, dar în care cercetarea științifică câștigă în dimensiuni și în substanță. În același timp, Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova reprezintă pivotul asistenței medicale, atât sub aspect metodologic cât și al activităților practice de specialitate, în regiunea istorică a Olteniei.

La data de 1 Decembrie 2020, în semn de apreciere pentru calitatea procesului educațional și a excelenței academice, pentru efortul important depus în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19, Președintele României, Klaus Iohannis a conferit ordinul „Meritul Sanitar în Grad De Cavaler” Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de internet: www.umfcv.ro

Asociația Mereu Pentru Europa

Organizație non - guvernamentală, non - profit și apolitică, înființată în anul 2005 cu scopul de a sprijini la nivel local și regional organizații, autorități și cetățeni în procesul de integrare în Uniunea Europeană (UE) și de a facilita accesul cetățenilor la informații cu privire la toate domeniile de interes și activitate ale UE.

Asociația Mereu Pentru Europa are o vastă experiență în domeniul comunicării publice, în implementarea proiectelor cu finanțare europeană și în desfășurarea de activități pentru dezvoltarea resurselor umane, promovarea incluziunii sociale, protecția mediului și biodiversității, conservarea și promovarea patrimoniului cultural, tradițiilor locale, regionale și transfrontaliere.

Organizaía a implementat cu succes peste 20 de proiecte cu finanțare europeană, având parteneri valoroși din diferite domenii de activitate.

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de internet: www.mpe.ro

External image